Rob Braspenning | Beheer en Advies

Think BIG, act local and grow!

Rob Braspenning Beheer en Advies

Als vader van mijn drie kinderen, Joni, Jade en Jur, en als man van mijn vrouw Melissa sta ik positief en sociaal in het leven. Bij hen voel ik me thuis en vertrouwd en ik wil hen dat ook blijven bieden. Van daaruit hou ik er van om samen met hen leuke dingen te doen en om ze uit te dagen om dingen te proberen. Want alleen door te proberen kun je leren. Van mijn ouders heb ik meegekregen dat hard werken loont, afspraak is afspraak en dat het waardevol is om anderen te helpen als die hulp nodig hebben.

Ik ben altijd actief geweest in het lokale verenigingsleven en ik geniet er van om mij daarvoor extra in te zetten. Eerst als actieve voetballer, –trainer en jeugdbestuurslid bij vv Zundert en de laatste jaren ben ik actief binnen het bloemencorso Zundert als voorzitter van buurtschap Tiggelaar. Ik heb daar geleerd dat iets vrijwilligs doen niet geheel vrijblijvend is.

Deze eigenschappen neem ik elke dag met me mee en ik blijf mezelf continu ontwikkelen doordat ik steeds nieuwe mensen leer kennen in wisselende omgevingen en vraagstukken. Ik ben daarom een positief en sociaal ingestelde integraal beheermanager, die continu op zoek is naar efficiënte verbeteringen en het borgen daarvan.

Ik heb het geluk gehad dat ik zo’n 13 jaar een mooi avontuur heb mogen beleven bij gemeente Tilburg. ‘De schoonste stad van het laand’. In al die jaren heb ik vele mensen leren kennen en heb ik vele bijzondere plekken van Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout gezien. De meeste foto’s op mijn website zijn daarom ook in Tilburg gemaakt. Continu had ik die uitdaging om het beheer in goede samenwerking en op een duurzame en innovatieve wijze vorm te geven. Door positief kritisch te analyseren en verbeteringen door te voeren om al dat moois wat er was en ontwikkeld werd in stand te houden voor de burger samen met fijne collega’s en vakkundige marktpartijen. Ik heb daar de kans en ruimte gekregen om me te ontwikkelen tot wie ik nu ben en ik heb me met heel veel passie en plezier ingezet voor deze mooie gemeente. In 2015 nam ik het besluit om mijn horizon te verbreden, door een brug op te gaan zonder te weten wat er aan de andere kant te vinden was. Maar één ding weet ik wel, onderweg zal ik vele uitdagingen tegenkomen die ik met veel plezier aanpak. Want uiteindelijk is een lach op het gezicht toch het belangrijkste wat er is.

SOCIAL MEDIA

BLIJF OP DE HOOGTE

BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL