Rob Braspenning | Beheer en Advies

Plan van aanpak

Beheer van de buitenruimte is een continu proces. Doordat de overheid zich steeds verder terugtrekt van de uitvoerende taken is het zaak voor marktpartijen die graag deze taken over willen nemen om de overheid te overtuigen dat zij dit op een betrouwbaar, efficiënt en effectief wijze kunnen doen. Daarom wordt door de opdrachtgever steeds vaker aan de opdrachtnemer gevraagd om naast de prijs een zogenaamd Plan van Aanpak of EMVI-plan op te stellen en na opdracht deze te implementeren. Ik bied beide partijen (opdrachtgevers en potentiële opdrachtnemers) hierin ondersteuning op maat. Dit kan zijn het ondersteunen gedurende het hele traject tot het ondersteunen bij een onderdeel er van.

Zo bied ik ondersteuning bij het opstellen en beoordeling van de juiste vraag aan de markt, zodat voor uw toekomstige partner duidelijk wordt wat uw ambities zijn met de buitenruimte? Of hoe geeft u invulling en uitvoering aan die vraag waar u de risico’s minimaliseert en de impact van uw plan maximaliseert.

Uiteraard ga ik integer om met bedrijfsgevoelige informatie. U wilt namelijk als opdrachtgever betrouwbaar, objectief en integer zijn of als potentiële opdrachtnemer wilt u zich onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten. En ik? Ik wil een langdurige samenwerking met u.

Think BIG, act local and grow!

BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL